Då var man 15 igen!

Jag o farsan har delat på en moppe!

Farsan ska ha den för de mesta till jobbet, och jag snor den när jag ska t.ex träna eller till jobb när det blir lite varmare :)! Min bil dricker en aning... inte kul o se bensinräkningen varje månad :/


Malaguti F-12 från 2001 .  Köpt av Mikaela :D


Utbildningar till Hösten 2009



Idag har jag o Linda varit på Halmstad Högskola och kollat runder. Vi fick en rundvisning av min träningskompis James som jobbar på högskolan.
Jag träffade en studievägledare som hjälpte mig med mina val och jag har bestämt mig!!

1. Biomekanikingenjör - Man kan t.ex bli produktutvecklare inom krocksäkerhet, inom handikapp hjälpmedel. Saker som har med kroppen att göra.

2. Utvecklingsingenjör - Efter utbilningen kan man jobba som t.ex produktutvecklare, designer, projektledare...


Dessa två utbildningar har samma grund men biomekaniken är mer inriktad på ergonomi och anatomi (kroppen),



Detta innebär flytt till Halmstad och jag har kollat upp lite olika studentboende i Halmstad.



Detta området heter Gråstenen och ligger bara typ 200-300 meter från Halmstad Högskola!

Nyttig

Nu sitter man och äter vitkålsblad och dricker honungs te. Har hört att det är sjukt nyttigt och ska hålla alla förkylningar långt borta :)






Rocoto

Så heter en av världens starkaste chili sorter. Säger bara FYFAN va stark !!!



Jag tog en liten bit av den som va typ lika stor som 2 st knappnålshuvuden, och min munn exploderade... trodde jag skulle dö haha.

Amerikanska Dollar $

Ett steg närmare resan till USA ha gjorts idag. Jag var o köpte dollar så nu har jag $740 :) Kommer nog räcka ett tag, annars har man VISA kortet med sig;D



Önskar att man hade så mycket...

Hos kusinen i Stockholm (12-15 Mars)

Helgen spenderades i Stockholm hos min kusin Sofia!

Torsdag kväll
: Kom till Stockholm C vid 21.50 där Sofia stod o väntade. Vi åkte T-banan till Gröndal där hon bor. Kvällen spenderades framför youtube med massor av skratt till Johan Glans!! Satt uppe till ca 03.30 när vi beslutade för oss att lägga oss :)

Fredag : Blev väckt av grannens lägenhet på övervåningen. De renoverade så de var mycket borrande och slipande haha. Efter en god frukost med bl.a Yougurt och Mussli blev det en Guide Tour i stan :) Det började med Globen, Slussen, Kungliga slottet, Sergels torg, NK, Normalmstorg och Stureplan :) När vi kom hem igen hade klockan tickat 6 timmar.
Det blev planerad utgång men det blev istället Dooleys drinkar och kortspel ;D Vi kollade på Bolt också! Fyfan vad vi skrattade åt den lilla hamstern!! *Yeees I did! Joooooiiiiiiiiiiiinnnnk* :D haha

Lördag: Nu kunde man äntligen sova ordentligt! Dagen började med att besöka resten av de som vi inte hann på fredagen.
Vi tog T-banan till Slussen och satte oss på Djurgårdsfärjan. Hoppade av på Djurgården och gick till Gröna lund! De har dock stängt fram till 25:e April :P Vi gick vidare mot Skansen ! Det va sjukt häftigt där inne, Rekomenderas!
En lång vandring efter Skansen in mot stan för att käka lite.Det blev en sväng inom Gallerian där jag köpte Huvudmassage!  Vi hamnade sen på "Muggen" där jag beställde Varm macka och Sofia en kycklingwook.
Påvägen hem köpte vi chips o dip till festen på kvällen. Vi blev till slut 5 st som satt och snacka och spelade ölspel haha. Trevligt :)
Vid kl 01 gick vi mot T-banan för att ta oss in mot stan. Vi åkte till Riddar Källaren som hade en ganska lång kö! Efter att ha stått i den kön tills vi kom fram till vakten, då börjar Sofia rota i fickorna efter sitt legg och man hör "jag har tappat mitt legg". Inte så kul.. :( Så som tröst köpte vi nästan 1 kg godis och cola, och kollade på Kung Fu Panda :) Båda deckade ganska fort efter filmen :)

Söndag: Sov läääänge! efter duschande, fixande, packande och köksdans till musik kom vi ut från dörren vid 13.30. (Mitt tåg gick 16.06). Vi hann en sväng inom gallerian där jag köpte en Hood tröja för halva priset till mig och en tröja till Linda :)
Tåget kom prick 16.00 och där slutade min Stockholm Weekend :( .


Vill tacka Sofia för en helg jag sent ska glömma!!













 

Linda

Det blev vi igen, och det känns så mycket mer annorlunda nu än tidigare. Känns mycket bra och vill att det ska fortsätta så! Efter alla bra och dåliga stunder tidigare, har vi verkligen pratat ut om. Vet att vi kan ha det så sjukt bra!

Vi fixar detta, vi kan om vi vill.





I'm Happy.   Linda <3


Comeback i Friidrotten



Min första träning idag på flera månader ! Fick äntligen tillbaka min tävlingsdräckt som James har lånat i över 1 år :) haha

Det var häckträning idag, som brukar va ett av de jobbigaste momenten. Men det gick sjukt bra!!! Va trött, men trodde jag skulle bara DÖD!

Efter häckträningen blev det medicinboll och springa i mattan :) Mina träningskompisar va nästan mer hängiga o trötta än vad jag va ;D Känndes mkt bra!


Nu ska jag bara äta sen ta ett BAD ! Såå sköönt de ska bli :)

Jobb imorgon igen 6-15.... har börjat jobba morgon nu. Skönt men plååågsamt att klockan ringer 04.30

Jobb, Sova, Jobb, Sova



En lång vecka har gått där man har börjat jobba kl 15 och slutat mellan 23-01 varje dag. Varit ledig hela helgen, skönt.
Men nästa vecka ska man börja jobba morgon.... 6-15 *jippi* eller inte haha.

När man har gått upp mellan 12-13 varje dag i två veckor är det lite svårt att vända på dygnet för att gå upp kl 05. Smart som jag trodde att jag var, tänkte jag vara vaken 24h för att lägga mig i tid idag. Javiiiiiist...... klockan blev 05 sen deckade jag gabska fort och sov till 13... haha. Helt misslyckat.

Ikväll ska jag tröstäta min misslyckade dygnsvändning.... Med kotlett, pommes och bearnésås :) Mumms



Snart Stockholm!! Yeeeey ;D

RSS 2.0