Café Utsikten

Igår fikade jag och SofiaCafé Utsikten uppe på Hallandsåsen. Namnet passar verkligen in! Så sjukt fin utsikt :) Det blev Hallonpaj med Vaniljsås för mig, och Sofia tog ngn chokladbit med grädde :)










Dit ska jag fler ggr :)

Back to Halmstad

Har varit hemma i Helsingborg sen i Måndags! Så idag ska jag tillbaka till Halmstad, har en del kvar att fixa där! Kommer va tillbaka i Helsingborg den 17:e eftersom min näst sista körlektion är då.

Har mycket packning + en cykel att ta med mig på tåget :P Blir tufft... + byte till ersättningsbuss i Ängelholm! *suuuuuck*
Får se hur det går.


Nissan som rinner genom Halmstad. Nya Biblioteket på höger sida

Flytten

Flytten igår gick skitbra! Tog inte så lång tid och det va inga problem :) Fick hjälp av Mamma, Pappa o Fredde i Helsingborg. Sen i Halmstad va de Mamma, Pappa o Sofia :) TACK för hjälpen!!










Min första middag i lägenheten :)




Bilder på lägenheten kommer sen när jag är färdig med alla tavlor etc.




I'm Home !

7:e Augusti

Sov ganska länge idag, ända till 12.20 ! Skönt o sova ut :)

Eftermiddagen spenderades med Ceder! Riktigt längesen :) Det blev basket i ngn timme, sen tog vi en runda i min bil :) Så sjukt varmt, utan AC i bilen hade jag nog dött haha. Efter bilrundan blev det en massa snack :)

Kvällen spenderades med Sofie nere vid kvickbron där vi drack cola och skulle göra en säkerhetskontroll på hennes hoj! (Övning för mig) hehe. Under säkerhetskontrollen så kom vi till tutan... men den funka inte? *BEEEEEEEP* och Sofie blir så rädd hahaha. Synd att man inte hade kamera där ;D Fick även prova hojen!! Fina grejer det :)

Det va riktigt fint väder hela dagen! Hoppas detta nu håller i sig till Lördag när flyttlasset går! Enligt vädret ska de bli 24 grader och sol... hoppas de har rätt :)



Ge mig detta vädret VARJE dag!



Coolingen anländer :)



Folk badade till och med!! Iskallt ju haha




Sköt om er :)

Lektion 2, CHECK!

Andra lektionen avklarad! Gick mycket bra :)



Började med att man vaknade vid 07.00 av ÅSKA och REGN... tänkte bara *ååhh neeeeeej* Som tur va så lugna de sig, men regnade smått hela tiden.

Fick repetera krypkörningen med massa koner, och de gick mycket bättre idag än första lektionen!
Ett annat moment jag fick prova idag va högfartsbanan! Man ska hålla 50 km/h, göra en undanmanöver och köra slalom mellan koner, vända, och tillbaka samt bromsa till 0 :)
Det va lite läskigt eftersom det va jätte blött på marken och de regnade smått, tror jag höll 40-42 km/h medans kravet vid regn är 45 km/h så jag är ganska nöjd :)

Efteråt skulle vi köra lite i trafiken! Körde vid Väla, Ödåkra, Allerum och sedan tillbaka till trafikskolan:) Gick mycket bra!




Fick brev hem idag också.. Från vägverket!!

Uppkörning MC :) När?..... Hemlis ;D

Nr 2

Lektion Nr 2 imorgon!


RSS 2.0